cold

yndlingssangen min om dagen.

 

 

Kommer snart med bilder av thanksgiving and some shopping stay tuned!

Thanksgiving

wohoo. Imorgen er det thanksgiving! det blir morsomt : ) gleder meg juuul, blir rart uten de hjemme i noreg, men skal nok overleve!

he-he

Ellers i dag hadde vi rundt 3 timer med skole, hadde assembly, endte selfølgelig med spisekonkurranse... (americans)haha,neidaa!  også måtte jeg være etter skula for å ta bilder til basketball, fikk også draktene våre!


forresten, gjorde noe radikalt her om dagen, klipte luggen min selv. hehe angrer da, så må bytte skille og legge håret over.. HEHE lært da, for å si det slik

føltes litt som detta, adralinrush liksomog ønskelista mi. SOM dere kan se, er den veldig sunn i år. oh well, you only live once liksomadios! og merry Christmas

 

JA, jo, forresten fant en gammel film fra når don var fem år, såå liten og god, verre med hu oppå, bad riding day


 

og ingen leser bloggen min lenger! det settes pris på. EHEH

Basketball Chicaaa!

Woho, da har basketball startet! spilt i en uke nå, og har endelig lært meg reglene. Jeg er nr fem, dvs jeg scorer som regel! jeg må sprint ned hele banen. haha 

Treningen varer i 3 timer hver dag, da mener jeg helgene også.. Knallhardt.. man løper til man basically besvimer, eneste gyldig grunn for å ikke løpe er knekt bein. du må løpe hvis du har forstua foten liksom.! noen treninger er 6 om morran (før skolen!!!) og 8 på morgenen i helgene! blir nok fit nå ja!jeg er numbah 43 !

litt el shoppingo i seattle

Sto opp klokka 7.30 på morgenen (på en fridag!!!!!) for å skype med fammen. Deretter dro Kristin, Rory og jeg til Seattle, så det ble litt småshopping på meg. Senere i dag drar jeg på slumberparty hos Alessa med friends, så det blir koslig, muligens det kommer noen bilder :)

 
VERDENS BESTE PARFYME,  Marc JAcobs, elsker den allerede

pyjamas fra victoria secret
Den er supercoozyy

Dette blir en bra helg!

ikke mye har skjedd, bortsett fra at jeg farga håret rødt. again


rødt håår, (pretty much random yeah)

dette er planene for helgen! haha


Fredag:  muligens spille litt basket med camille?

lørdag, jentekveld med , Beth, Amber og Alessa, kino ( de var så snille og ventet med kino, siden jeg kunne ikke forrige helg!)

Søndag, muligens shopping

Elsker når man har fullt opp med venner! haha dette er bare plaaaner, så vet ikke enda, men håper :) er ikke så mye mer å blogge om egentlig, kom rett hjem fra ridetrening, morsomt

 

Elllers, så starter basketball snart :D:D gleder meg, 2 timer rett er skolen hver dag, blir hardt, men guud æ treng det.


meg da


such a blogger, with thousands pictures of miiself liksom. nei

Rip Hickstead

http://hest.no/artikkel.html?news.nid=9212#kommentar

 

helt uvirkelig tragisk og trist, at et talent dør på den måten! 

livet dere

Ikke mye å skrive om, oh wait jo, greit drama på skula idag (heldigsvis during us history class) noen drev og smelta dop for some reason på toalettet, og pilla tok fyr, og de fikk vel panikk eller noe,.. anywwaays det ble en aldri så liten brann, og det kom 4 brannbiler og politi. oh well DAGENS dere.

dette er skolen etter to minutter!

meen så kom de å slukka brannen og greier, så nå ser den sånn ut igjen

så da tenker jeg at da erre jo greit.

HEHE.neida..


Ellers, etter skolen gikk jeg og Cammi på starbucks, også kjøpte hun verdens beste cookies., oh god, deretter tok vi litt sool.


unna meg litt vogue davettu

åh jo. homecomingsbildet. alt jeg har å si er. nei. nei. nei.  


dette er kjolen for de som lurte. skulle egentlig bruke den nye som jeg kjøpte. men plutselig var den for stor, så den sklei hele tia, så ble nød kjole. sød

Ellers går det veldig mye av disse gutta her om dagen.. Hekta

 

 the Wombats- jump into the fog

 the Wombats- 1996her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2015
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Norge

 • lenker


  Maren, Skal bo ett år i california 11/12, reiser med explorius

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits