Seattle!

På torsdag var jeg og Camille på utforsking i Seattle, Kristin og Rory var så snille og tok oss med til Seattle, Camille har aldri vært der før, så var utrolig morsomt. Kristin og Rory dro for å gjøre noen ærender, så Camille og jeg shoppa! Så mange butikker elsker det! NOTE TO MOM, alt jeg kjøpte var en såpe for huden. For første gang i mitt liv tror jeg, så vindu shoppet jeg.  Det føltes ikke så værst! men fant ting jeg skal kjøpe senere :)


Farmers market, de er kjente for å kaste fisken opp eller noe! kjempe koslig miljø der, med live musikk

Vi gikk for å spise litt lunsj, og hun som jobbet der var fransk! så hun fortalte camille om et kjempe godt fransk bakeri lengre nede i gaten. OMG så mye godt... haha alle som var der snakket fransk, morsomt for camille!

 SØT

HAH delikat bilde.. MEN himelaga franske makroonerSånn indisk butikk med magedans greier!


Ein Dag i Chehalis

Jeg gikk en tur til Camille her om dagen, det er rundt 2-3 miles å gå. MEN når jeg hadde kommet fram ish, møtte Camille meg og sa at det ikke passet for vertsmoren og ha besøk, så vi gikk tilbake til my place, også var Rory så snill at han kjørte oss til walmart.

Jeg fikk kjøpt meg nytt kameraaaa, så jeg kan ta litt mer hverdags bilder. Vi tok litt sol, også møtte vi Savannah og Kolton på Starbucks.

   Senere dro vi til Savannah, og se en skikkelig creepy film, Donny Darco eller noe.. haha og Savannah lagde den beste middagen namnam.

Senere dro vi på kino for å se The girl with the dragon tattoo, hahah my god... Den filmen er copy av min svenske yndlingsmovie, de snakket engelsk, men de bodde i sverige og alt.. ehh.. joda også hadde de lagt på litt amerikanske effekter of course.

Beklager min norsk her, men orker ikke å fokusere på rettskrivinga som dere sikkert har merka. haha

 

Camille kommer nok til å drepe meg for dette bildet, oh well, alt for bloggen!

SÅ TWILIGHT?!ja.

 

At savannahs


serr, namkino.hahh, litt mye randome bilder. men jajaMin første jul i USA

Blir ikke mye blogging da kamera mitt døde her om dagen. MED ALLE BILDENE FRA HELGA OSVOSV...

Liten update.

* hadde donut pardy i avis klassen siste skuledag

*  Dro på kino med Ellie, jessica og Camille

* Dro til Shelton, (der hvor Ellie og Jesica bodde før) og overnatte hos søsteren til Ellie, må være en av de morsomste opplevelsene jeg har hatt her, elsker roadtripperr.

* Fikk pakke av yndlingsbarna mine! Henri, Erik, Viv, Mia og Sarja! TUSEN TAKK, GOO UNGA <3

* Shoppa i Olympia med Ellie, Jesica og Camille! (oh mama, eg kjøpte litt ja)

*Christmast slumberpardy hos Aleassa,  med Theaghan, Stevie, Nicole og Larissa! vi dro til en venn av dem, og gaffla plenen dems... Amerikansk humor.. haha

* Vært på kjempe fin ridetur med Kristin.

 

Selve Julaften!

Vi vasket og ordnet til jul rundt 10 om morgnen, også fikk jeg besøk av søde Camille, som kom med julepresang.

På kvelden spiste vi kjempe godt julemat! tror ikke jeg har spist så mye før.. haha 

De hadde besøk av noen venner av Rory og Kristin, Danny og Melinda, utrolig snille, og jeg fikk et gavekort av dem verdt 50 dollar på amazon! overraska, utrolig hyggelig gjort. 

Var en koslig julekveld! Gaver!

multekrem


kromkager
Og tusen takk for resten av gavene! utrolig takknemlig!

 

Noe av hva jeg shoppa! inte alt, er for lat til å ta billeder.GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

 

Helgen!

Ukene flyr her, herregud, rekker ikke å blogge før uka er omme! Denne helgen har vært så utrolig koslig!

Ble kjent med ei ny jente i newspaper klassen, og hun inviterte meg til henne for movie night!  Jeg fikk med Camille, også møtte jeg Ronny og Jessica! utrolig hyggelige! haha rett etter skolen dro vi på walmart og kjøpte mye digg, også mcDonalds. HAHA guud... Tror ikke jeg har laughed så mye på lenge.

På lørdag dro jeg og Camille på basket trening, skulle egentlig ta sol, men taxien var late (har bare en taxi her) hahh så vi droppa det, tok heller en oreo shake mens vi venta på Camilles vertsmor. Dro vidre til Camille, satte på borat og sovna. haha sov vel i 2 timer. Hahah det er det vi gjør da, spiser. Tror vi har vært på alle spisestedene her! HAA

 SØTE JENTER


Vurderer også å slutte på basketball, vi er på det dårligste laget, bare pga vi er utvekslingsstudenter, så tror vi skal starte på treningstudioet her istedenfor, og muligens tennis til våren. Blir ikke sliten engang...

Ellers har vi pyntet til jul her! utrolig koslig, Kristin har bakt kromkaker, og tyskeskiver, namnam. I morgen skal jeg på sprangtrening, etter det skal vi på shopping på olson( kjempe stor hestebutikk) 

Til uken begynner business week, vi skal til college! er litt spent, siden vi blir satt i grupper med random folk fra andre skoler, så skal vi lage et produkt. Håper på bra gruppe. Hahh. Skal prøve å blogge oftere, men som sakt ukene flyr her, nesten skummelt, vært her i nesten 4 måneder allerede!


julehilsen til alle mine fans. 

siste tiden

Okeey, så jaa jeg suger med å blogge, men har ikke tid om dagen!  her er en liten oppsumering på diverse morsomheter den siste tiden.

 

Thanksgiving:

 
utrrolig koslig kveld! og godt selskap

Ellers har jeg vært veldig travelt med basketball, og vært med venner!

Hadde en dans her om dagen, etter gutta var ferdig med basketball kampen. HAHA kan vel si at dansen var ganske misslykka og smålame, så vi dro til India istedenfor og spiste crap, og så en grøsser fra 70 tallet! på Lørdag dro vi til stevie, og søndag, gikk jeg MARI SANN i kirken av fri vilje og nysgjerrighet, og det var ikke værst altså! fikk kjeks og grapejuice, og da er det greit tenker jeg.
philip, Kolan,Stevie, Camille, og India


dayum, legg merke til han som ligger på bakken. haha,.

liten film fra tha game

.

OGSÅ OFC mine to happydaysss, fikk to pakker, nemlig :

mine Jeffrey Campbell shoes

og pakke fra noreg! åhhh, ble rørt, fikk masse fine ting, tusen takk!! betyr mye

I dag har jeg akkurat kommet hjem fra små Shopping med camille, haha endte med at vi tok taxi, shoppa litt og tok sol! (hadde dagen fri fra Basketball) 

 her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2015
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Norge

 • lenker


  Maren, Skal bo ett år i california 11/12, reiser med explorius

  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits